Förnya hemmet med textilier

Textilier gör, som bekant, otroligt mycket för känslan i ett rum. Det är ett lätt sätt att förändra och förnya ditt hem.

Snabbt och snyggt sätt att förändra på

Gardiner är kanske det allra första som kommer upp i tanken när man tänker textilier till hemmet. Här kan du få måttanpassade gardiner helt efter just dina preferenser. Du behöver således inte oroa dig för om dina fönster inte håller standardmåtten. Gardinerna skräddarsys helt och hållet efter de mått som du anger vid din beställning och de levereras med ett golvsläp om cirka 20 millimeter. Värt att veta är även att dina nya skräddarsydda gardiner är försedda med ett veckband för gardinkrokar och de nedre fållarna är generöst sydda med 7 + 7 centimeter, vilket skapar ett otroligt vackert fall på tyget.
När du kikar runt i det otroligt stora urvalet av gardiner, ser du att här finns något för precis alla – vare sig du bor i villa, lägenhet eller om du är på jakt efter stiliga gardiner till kontoret.

Ge hemmet hotellkänsla

Vackra gardiner ger dig ett så väl rogivande som smakfullt rum. Ett rum som skänker ett lugn inom dig och ökar trivseln. Det fina med textilier är att det är så lätt att skapa ett personligt hem med dem – ett hem som visar din personlighet och vem du är. Har du hört om hotellösning? Det är när man använder sig av två lager av gardiner för att få en härlig effekt. Ett bra val då, är att välja ett lager av tjockare gardin och ett lager av en tunnare variant.
Känner du att du behöver lite råd från expertisen när du ska välja gardiner? Tveka då inte att kontakta din leverantör! Tillsammans kommer ni garanterat att komma fram till den perfekta lösningen för just ditt hem. De hjälper dig hela vägen ända fram till installation om du så önskar.